archer2003
Mesaj Sayısı : 1 profosyönel : 1 Reputation : 10 Kayıt tarihi : 02/03/13
| Konu: Geri: türkçe plugin paketi C.tesi Mart 02, 2013 11:37 pm | |
| | |
|
berkcanimdat
Mesaj Sayısı : 1 profosyönel : 1 Reputation : 10 Kayıt tarihi : 24/01/13
| Konu: Geri: türkçe plugin paketi Perş. Ocak 24, 2013 3:33 am | |
| ya linkler kırık kardeşim | |
|
Admin musa Admin
Mesaj Sayısı : 14 profosyönel : 39 Reputation : 0 Kayıt tarihi : 14/09/12 Yaş : 29
| Konu: türkçe plugin paketi C.tesi Ara. 01, 2012 10:07 am | |
| ROHAMİR TÜRKÇE EKLENTİ PAKETİ CRAFTBUKKİT [1.4.4/1.3. RC^'E UYUMLU]
1.4.5 için sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır! Sorununuz varsa lütfen özel mesaj atın, böylelikle size daha rahat yardımcı olabilirim.
[1.4.5 için çalışıyor!!!]
Arkadaşlar normal bir bukkit sunucu için gerekli en temel 40 adet plugini türkçeleştirmiş bulunmaktayım. Bunları ücretsiz olarak aşağıdaki linkten indirebilirsiniz. Yeni Pluginler Türkçeleştirdikçe Eklenecektir. Plugin İsteklerinizi ve Bulduğunuz Açıkları Yorum Olarak Yazarsanız Çok Memnun olurum. Bu pluginleri ben yapmadım. Pluginlerin tüm hakları kendi yapımcılarına aittir. Türkçe çevirileri ise bana aittir.
Plugin Nedir?
Plugin,minecraft serverlarda gördüğünüz komutların(warp,tp,money,pay) yazılabilmesini sağlayan eklentilerdir. Plugin mod ile karıştırılmamalıdır. Mod, singleplayer ve multiplayer içinken pluginler sadece multiplayer kullanım amaçlıdır ve sadece server sahipleri kullanmalıdır.
'' Sende İndir, Pluginleri Ayarlamakla Uğraşma! Üstelik Hepsi Türkçe! ''
============================================= Lütfen bu plugin paketini kendiniz yapmışsınız gibi gösterip forumlarda ya da başka sitelerde paylaşmayın. Emeğe Saygı,Korsana Hayır! Bu plugin paketini, Türkiye'de tanınmış pek çok server da kullanmaktadır(New Craft) ====================================================
Plugin paketimin içinde herhangi bir kötü kod yoktur! Rapidshare Virus total sonuçları: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Rapidshare -Önerilen İndirme
sürüm 5 (En güncel)
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Eklenti Paketi.zip
sürüm 4 ( Eski Sürüm)
==============================================
Mediafire - Alternatif: (Güncel Sürüm) [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
======================================================
Tamamen virüssüz, temiz indirme linkleri için test edilmiştir.
Pluginler:
Essentials – Sunucunuza 200′e yakın komut ekler.
Authme – login,register plugini
Iconomy – Ekonomi plugini
Vault – Ekonomi pluginlerinin çalışması için gereklidir.
Mob Arena – Moblarla savaşabileceğiniz arena
Tree Assist – Kesilen ağaçların yerine tohum düşer.
Jobs- Meslek sahibi olmanızı sağlar.
Lockette – Sandıkları,kapıları kilitlemeye yarar. [Kilit] tabela
Scheduled Announcer 2 – Belli metinleri 100 saniyede bir anons eder.
Showcase – Belirlediğiniz itemleri display eder.
PermissionsEX – Oyuncuların hangi komutları kullancağını belirleme
ChestShop- Alışveriş plugini
[Yeni] World Guard – Alan Koruması Sağlar
[Yeni] World Edit- Kolayca Alan Şekillendirmenize Yardımcı Olur
[Yeni] ClearLagg- Sunucunuzdaki lagı azaltır.
[Yeni] GroupManger- Ayarlı Permissionslar.
[Yeni] Simple Jail* – Oyuncuları hapise atabilirsiniz.
[Yeni] CoreProtect - Grief yapanları hemencecik tespit etmenizi sağlar.
[Yeni] MelooonCensor – Küfür içeren kelime yazılmasını engeller
[Yeni] ChatManager - Chat düzenlenmesi
[Yeni] Command Book - Çeşitli komutlar ekler
[Yeni] CraftBukkitUpToDate - CB sürümünüzün yerine yenisi çıktığında otomatik mesaj yollar.
Kurulum
Not: Sunucunuzun yedeğini almayı unutmayın. Olası sorunlardan sadece siz sorumlusunuz.
Sayfanın en üstündeki videoda nasıl kurulacağının videosu var.
1-Sunucunuzun kayıtlı olduğu yere gidin ve /plugins dosyasını bulun.
2-İndirdiğiniz rar’daki tüm dosyaları seçip /plugins dosyasına atın.
3-Sunucuyu iki kere baştan açıp kapayın.
Not
Plıuginlerin tüm hakları kendi yapımcılarına aittir ancak pluginlerin Türkçe çevirilerini kendim hazırlamış olduğumdan, izin alınmadan ve alıntı denilmeden paketi başka sitelerde paylaşmak yasaktır.Paylaşmak istiyorsanız özel mesaj yoluyla bana ulaşabilirsiniz.
Çok Sorulanlar-Teknik Destek
1- Sunucuya girdiğim zaman hiçbir şey kırılmıyor?! PermissionsEX dosyasını silin. 2- Konsolum çıldırdı adeta! PermissionsEX dosyasını silin. 3- Adminshop çalışmıyor? [Market] olarak yazmayı deneyin.
Yeni fikirlere her zaman açığım. Bulduğunuz çeviri hatalarını, jar eksikliklerini vb. şeyleri bu konu altına yazmak ya da bana özel mesaj olarak bildirirseniz memnun olurum. Çevirmen arayışlarıda halen devam etmektedir. İyi Oyunlar!
| |
|